Ринок фінансових послуг: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Івашко, Олена Анатоліївна; Ivashko, O. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма навчальної дисципліни «Ринок фінансових послуг» для студентів за напрямом підготовки 0305 Економіка та підприємництво, спеціальністю 8.03050801 «Фінанси».
Keywords: ринок фінансових послуг