Основи педагогічної майстерності: програма вибіркової навчальної дисципліни - Лісінська, Тетяна Юріївна; Lisinska, T. Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни “Основи педагогічної майстерності” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 014 Середня освіта (Англійська мова) і призначена для студентів І і ІІ курсів заочної форми навчання факультету іноземної філології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: Майстерність педагогічного спілкування; Педагогічний імідж; Педагогічна техніка вчителя