О, Світязю - Сточанська, Мирослава Петрівна (Вежа-Друк, 2022)
Аранжування «О, Світязю» здійснене для жіночого вокального ансамблю та ансамблю бандур (3 інструментальні партії). Основою аранжування став твір М. Стефанишина для вокального ансамблю (a capella). Творча робота М. Сточанської пройшла апробацію у ансамблі бандуристів «Дивоструни» та тріо бандуристок «Дивоструни» ВНУ імені Лесі Українки як твір навчального та концертного репертуару. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво при вивченні ОК Вокальний ансамбль та постановка голосу, Ансамблеве диригування, Перекладення та аранжування для бандури, а також аспірантам, викладам закладів музичної освіти, керівникам музичних колективів.
Музика М. Стефанишина, вірш С. Олексеюк
Keywords: аранжування; вокальний ансамбль у супроводі бандур; партитура; бандура; 780.8:780.614.13.088