Вивчення називних реченнєвих конструкцій у закладах загальної середньої освіти (на матеріалі мовотворчості письменників Волині - Постолюк, Уляна; Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Проаналізовано особливості вивчення називних реченнєвих конструкцій у закладах загальної середньої освіти (на матеріалі мовотворчості письменників Волині).
Keywords: односкладне речення; номінативна конструкція; урок української мови; ЗЗСО