Особливості суспільно-політичної ситуації в Україні (друга половина 40-х − початок 50-х рр. ХХ ст.) - Сірук, Наталія Михайлівна; Siruk, N. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
На основі вивчення архівних матеріалів та низки праць узагальнювального характеру висвітлюється й аналізується суспільно-політичне життя України першого повоєнного десятиліття.On the basis of study of the archived materials and row of labours of summarizing character social and political life of Ukraine of the first post-war decade is illuminated and analysed.
Features of Social and Political Situation Are in Ukraine (the Second Half of 40th − Beginning of 50th of ХХ Century)
Keywords: ідеологія; інтелігенція; постанова; культура; ideology; intelligentsia; decision; culture