Рятівні дослідження на західних околицях Луцька - Златогорський, Олексій Євгенович; Баран, Василь; Стадник, Андрій; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Baran, Vasyl; Stadnyk, Andrii (Інститут археології Національної академії наук України, 2012)
У статті проаналізовано результати досліджень експедиції ДП "Волинські старожитності" на західних околицях Луцька - по вул.Зарічній, Ю.Тютюнника,Селищній та у селах Жидичин та Липляни
Keywords: "Волинські старожитності"; розкопки; пам'ятка; культурний шар; Черчиці; Вишків; Жидичин; Липляни