Сольний спів та вокально-ансамблевий практикум - Зарицький, Андрій Олександрович; Гонтар, Олег Савович (My University, 2022)
В методичних рекомендаціях «Сольний спів та вокально-ансамблевий практикум» проаналізовано сольні та вокально-ансамблеві практики, систематизовано сучасні вокальні прийоми, визначені шляхи удосконалення вокальної майстерності здобувачів освіти. Видання буде корисним для керівників навчальних вокальних ансамблів, любителям вокально-ансамблевого виконавства.
Keywords: сольний спів; ансамбль; методи роботи; вокальний практикум; 784 (072)