Дуальна освіта як ефективна форма підвищення якості підготовки майбутніх вчителів математики - Швай, Ольга Леонідівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
У роботі визначено основні аспекти організації дуальної форми здобуття освіти. Показані переваги та труднощі запровадження дуальної форми освіти для ЗВО, роботодавців та майбутніх вчителів. Висвітлено досвід упровадження дуальної освіти у ВНУ імені Лесі Українки при підготовці майбутніх вчителів математики.

The paper determines the main aspects of organization of a dual form of education. The advantages and difficulties are shown of introducing a dual form of education for the higher education institutions, employers and future teachers. We comment on the experience of implementing the dual education at the Lesya Ukrainka Volyn National University in the process of preparation of the future teachers of mathematics.
Keywords: Теорія і практика навчання; вища освіта; професійна підготовка вчителів математики; дуальна форма здобуття освіти; 378.016:51]:37.013.322