Методика викладання дисциплін за фахом у вищих навчальних закладах : методичні рекомендації до курсу - Корміна, Лариса Іванівна; Kormina, Larysa I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Навчально-методичне видання містить програму навчального курсу, зміст практичних занять та методичні вказівки магістрам щодо підготовки до них, завдання для самостійної роботи. Подано зразки модульних контрольних робіт, питання для підсумкового контролю знань студентів з навчальної дисципліни, список рекомендованої літератури. Навчально-методичне видання адресоване викладачам та студентам вищих навчальних закладів.
Keywords: методика викладання навчальних дисциплін; вищий навчальний заклад; студенти