Новітні форми релігійної Інтернет-комунікації - Рожило, Марія А.; Rozhylo, M. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано актуальні проблеми релігійної комунікації в інформаційному просторі мас-медіа. Досліджено сучасні форми релігійної Інтернет-комунікації. The issue of the day of religious communication is analysed in informative space of mass-medias. The modern forms of religious Internet-communication are investigational.
New Forms of Religious Internet-Communication
Keywords: релігійна комунікація; religious communication; концептуальні засади; conceptions; комунікативні технології; communicative technologies