Економіка та управління підприємницькими системами: робоча програма нормативної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Економіка та управління підприємницькими системами» складена відповідно до освітньо–професійної програми для галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки та навчального плану підготовки доктора філософії за спеціальністю 051 Економіка.
Keywords: робоча програма; економіка; промислове підприємство; підприємницька система