Практикум із розв’язування задач з фізики та астрономії - Кевшин, Андрій Григорович; Шигорін, Павло Павлович; Галян, Володимир Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання «Практикум із розв’язування задач з фізики і астрономії» містить перелік задач різних рівнів складності, що сприяє забезпеченню міцного і свідомого оволодіння здобувачами освіти системою фізичних знань, практичних умінь і навичок, усвідомленню того, як фізичні теорії, закони, закономірності застосовуються на практиці.
Навчально-методичне видання відповідає чинним навчальним програмам підготовки й рекомендовано для здобувачів освіти спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика та астрономія) другого (магістерського) рівня Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: механіка; молекулярна фізика; електрика; оптика; атомна і ядерна фізика; астрономія; астрофізика; 539.2