Соціологія - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, Yevheniia B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Видання містить тематику лекційного курсу, завдання до семінарських занять та індивідуальної роботи студентів, тематику рефератів та індивідуальних науково- дослідних робіт, перелік питань для модульного і підсумкового контролю, тестові завдання, список рекомендованих джерел і літератури. Для студентів напрямів підготовки «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародна інформація», «Міжнародні відносини», «Країнознавство».
Keywords: соціологія; sociology