Нормативно-правове забезпечення функціонування місць позбавлення волі у Волинській губернії як складовій частині Російської імперії (кінець ХVIII ст. – початок ХХ ст.) - Левчук, І.; Levchuk, I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті проаналізовано історичні аспекти нормативно-правового забезпечення функціонування місць позбавлення волі у Волинській губернії як адміністративно-територіальній одиниці Російської імперії. The article analyzes the historical aspects of the normative and legal maintenance of the functioning of places of imprisonment in the Volyn province as an administrativeterritorial unit of the Russian Empire.
Regulatory Framework for the Functioning of Places of Deprivation of Liberty in the Volyn Province as an Integral Part of the Russian Empire (the End of the Eighteenth Century - the Beginning of the Twentieth Century)
Keywords: Волинська губернія; Російська імперія; пенітенціарна система; нормативно- правовий акт; Volyn province; Russian empire; penitentiary system; normative-legal act