Орест Фотинський (1862–1931) - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2012)
Подано відомості про життєвий і творчий шлях волинського краєзнавця, історика церкви, архівіста, археографа, педагога, подвижника науки О. Фотинського. Хронологічно відслідковано науковий доробок краєзнавця. Рекомендовано всім, хто цікавиться історичними дослідженнями Волинського краю.
Keywords: Фотинський Орест; дослідники Волині; бібліографічні видання; 63.3(4УКР-4ВОЛ)я1