Практика навчальна літературознавча : силабус нормативного освітнього компонента - Козак, Світлана Володимирівна; Пожарська, Наталія Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Силабус нормативного освітнього компонента "Практика навчальна літературознавча" укладено відповідно до навчального плану 2024 року освітньо-професійної програми «Мова і література (англійська). Переклад». Практика навчальна літературознавча спрямована на використання та закріплення теоретичних знань у галузі літературознавства, розвиток навичок аналізу художніх текстів, формування вмінь інтерпретації літературних творів у контексті історико-культурних особливостей.
Keywords: Літературознавство; художній твір; інтерпретація