Соціальна компетентність дітей дошкільного віку - Дурманенко, Оксана Леонідівна; Durmanenko, Oksana L. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Курс “Соціальна компетентність дітей дошкільного віку ” покликаний слугувати поглибленню і розширенню професійної підготовки спеціалістів у галузі дошкільної освіти, становленню творчої індивідуальності педагога, що розвивається і формується в умовах альтернативної освіти, змісту і технології навчання та виховання.
Social competence of preschool children
Keywords: Дошкільний навчальний заклад; компетентність; соціалізація; родинне виховання; адаптація; функціонування; вихователі; батьки; садочок