Характеристика основних факторів психологічної підготовки стрибунів у довжину. - Мороз, М. С.; Суворова, Т. І.; Moroz, M. S.; Suvorova, T. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті визначено основні чинники, які впливають на психологічну готовність спортсмена до змагання, розроблено методичні рекомендації щодо планування тактичних дій, направлених на покращення результатів змагань. Basic factors which influence on psychological readiness of sportsman to the competition are certain in the article, methodical recommendations are developed in relation to planning of tactical actions for the improvement of results of competition.
Description of Psychological Aspects of Tactical Trade of Skilled Jumpers is in Length.
Keywords: психологічні аспекти; тактична майстерність; тактичні дії; психічна готовність; стрибуни в довжину; psychological aspects; tactical trade; tactical actions; psychical readiness; jumpers; are in length