Навчально-методичні рекомендації щодо підготовки та написання курсових робіт - Моренчук, Андрій Анатолійович; Вознюк, Євгенія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичні рекомендації щодо підготовки та написання курсових робіт здобувачів галузі знань 29 «Міжнародні відносини», спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», за освітньою програмою «Міжнародна інформація та суспільні комунікації».