Б. Нємцова та О. Кобилянська: феміністичний дискурс - Хмелюк, Майя; Khmeliuk, Maiia (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
На матеріалі творчості Б. Нємцової і О. Кобилянської аналізується філософія жіночого існування. З естетичних позицій розглянуто характери, ідеали, цінності літературних героїнь. On the basis of the B. Nyemcova and O. Kobylyanska creative works we can analyze the philosophy of women existence. From an aesthetic view characters, ideals, values of literature heroes are examined.
B. Nyemcova and O. Kobylyanska: Feminist Discource
Keywords: фемінізм; feminism; ідеал; ideal; гармонія; harmony; природа; nature; жінка; women