Психологія коучингу - Кульчицька, Анна Валеріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчальний курс спрямований на ознайомлення здобувачів з історією виникнення коучингу, сутністю поняття «коуч» та «коучинг», основними принципами та завданнями психології коучингу. Дисципліна передбачає також формування у здобувачів освіти системи поглядів на основні вимоги до особистості коуча відповідно професійних стандартів, ключові компетенції коуча; ознайомлення з особливостями процесу коучингу, основними аспектами вивчення запиту, категорією потенційних клієнтів коуча, особливостями емоційної та мотиваційної складової під час коучингового процесу.
Keywords: коучинг; мотивація; мета; клієнт; взаємодія; ефективність