Інвестування освіти в Україні та Російській Федерації : порівняльний аналіз - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2011)
Проведено порівняльний аналіз показників інвестування освіти в Україні та Російській Федерації.
Keywords: інвестування; Україна; Російська Федерація; освіта; ланцюгові темпи зростання