Інформаційні технології в освіті : програма нормативної навчальної дисципліни - Линник, Юрій Миколайович; Lynnyk, Yurii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Мета учбового курсу: здобуття спеціальних знань, розвиток уміння та формування навичок роботи із різними класами системного та прикладного програмного забезпечення, вивчення різних видів сучасної комп’ютерної техніки та інформаційно-комунікаційних технологій.
Програма навчальної дисципліни «Інформаційні технології в освіті» підготовки бакалавра, галузі 03 Гуманітарні науки, спеціальності 014. Середня освіта (Англійська мова). За освітньою програмою Мова і література (англійська)