Застосування табличного процесора Microsoft Excel при викладанні вищої математики для студентів нематематичних спеціальностей - Ройко, Лариса; Микитюк, І. О.; Ройко, Ольга Олегівна (Луцьк: ПП Іванюк В. П., 2019)
У дослідженні розглядається значення інформаційно-комунікаційних технологій у системі математичної освіти студентів нематематичних спеціальностей на прикладі табличного процесора Microsoft Excel.
Keywords: інформаційні-комунікаційні технології навчання; вища математика; табличний процесор Microsoft Excel; нематематичні спеціальності; 378.147:37.018.4