Фінансове й обліково-аналітичне забезпечення управлінських рішень та оцінювання ризиків: силабус нормативного освітнього компонента (МО, з.ф.н.) - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Освітній компонент «Фінансове й обліково-аналітичне забезпечення управлінських рішень та оцінювання ризиків» належить до переліку нормативних дисциплін циклу загальної підготовки магістра за освітньо-професійною програмою Менеджмент організацій; спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо прийняття управлінських рішень та оцінювання ризиків у професійній діяльності.
Навчальний план 2021 року.
Keywords: управлінські рішення; аналітичне забезпечення; оцінювання ризику