Навчально-методичні рекомендації щодо підготовки та написання випускних кваліфікаційних робіт бакалаврів - Моренчук, Андрій Анатолійович; Вознюк, Євгенія Василівна (My University, 2022)
Навчально-методичні рекомендації щодо підготовки та написання випускних кваліфікаційних робіт бакалаврів галузі знань 29 «Міжнародні відносини», спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», за освітньою програмою «Міжнародні відносини».
Keywords: кваліфікаційна робота; атестація; захист