Організаційно-економічні засади відновлення конкурентоспроможності сфери гостинності в Україні - Шматковська, Тетяна Олександрівна (Державний податковий університет, 2024)
Відновлення конкурентоспроможності сфери гостинності в Україні вимагає комплексного підходу та спільних зусиль з боку уряду, бізнесу та громадськості. Сприятливе регулювання, інфраструктурні інвестиції, розвиток людських ресурсів та підтримка малого бізнесу – це лише деякі засоби, які можуть сприяти відновленню та підвищенню конкурентоспроможності сфери гостинності в Україні. Шлях до досягнення цієї мети може бути складним, але з пра вильними заходами та належною підтримкою сфера гостинності може стати важливим драйвером економічного розвитку та підвищення привабливості України для туристів як зі своєї країни, так і з-за кордону.
Keywords: сфера гостинності; організаційно-економічні засади; відновлення конкурентоспроможності; туристична інфраструктура; відновлення; 657.1:519.21]:657.6:336.22(06)