Лексичні трансформації як перекладацький прийом (на матеріалі сучасної німецької мови) - Застровський, Олександр Анатолійович; Zastrovskyj, O. A. (Запорізький національний університет, 2009)
У статті проведено дослідження лексичних трансформацій, що застосовуються при перекладі з німецької на українську мову
Keywords: лексичні трансформації; перекладацький прийом; мовні одиниці сучасної німецької мови