Поширення та використання Rhus Tyрhinа в озелененні міста Луцька - Голуб, Сергій Миколайович; Голуб, Валентина Олександрівна (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2020)
У ході обстеження насаджень різного функціонального призначення м. Луцька не було виявлено прикладів введення рослин сумаху у насадження спеціального призначення. Дослідження різних типів насаджень м. Луцька свідчать про використання цього принципу у створенні мішаних деревно-кущових груп.
Keywords: вуличні насадження; м. Луцьк; 712.4:711.433(477.82)