«Сміються-плачуть солов’ї» (тріо бандуристок «Дивоструни») - Сточанська, Мирослава Петрівна; Чернецька, Наталія Григорівна; Ковальчук, Катерина Антонівна; Клімук, Алла Миколаївна; Разумовська, Ольга Ігорівна; Stochanska, Myroslava P.; Chernetska, Nataliia H.; Kovalchuk, Kateryna A.; Klimuk, Alla M.; Razumovska, Olga I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинська обласна державна телерадіокомпанія, 2017)
DVD-диск містить відеозапис семи музичних творів у виконанні лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів тріо бандуристок СНУ імені Лесі Українки «Дивоструни»: «Сміються-плачуть солов’ї» – мелодія народна, вірш О. Олеся, обробка О. Разумовської; «Минає день, минає ніч» – музика М. Мозгового, вірш Ю. Рибчинського, аранжування А. Клімук; «І як тепер тебе забути?» – мелодія О. Богомолець, вірш Л. Костенко, обробка А. Клімук; «Криниченька» – мелодія та вірш М. Стецюна, обробка К. Ковальчук; «Напровесні» – музика О. Левицького, вірш Лесі Українки, аранжування А. Клімук; «Пісня про таємничий сад» –музика Р. Ловланда, аранжування О. Разумовської; «Пахне м’ята» – музика Г. Татарченка, вірш В. Крищенка, аранжування А. Клімук. Музичні композиції створено у мистецькій лабораторії «Тріо бандуристок «Дивоструни»» СНУ імені Лесі Українки (керівник Мирослава Сточанська) і нині складають концертний репертуар колективу.
Keywords: ансамбль; тріо бандуристок; репертуар; аранжування; обробка; ensemble; trio of bandore-players; repertoire; arrangement; music adaptation