Сенсорні системи в електронних пристроях - Кевшин, Андрій Григорович; Третяк, Аліна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації складено відповідно до силабусу дисципліни «Сенсорні системи в електронних пристроях» Навчально-наукового фізикотехнологічного інституту. Рекомендовано студентам фізичних та технічних спеціальностей, а також фахівцям в галузі електронної інженерії.
Keywords: ефект Холла; сенсор магнітного поля; магнітне поле; датчик Холла