Комунікативні процеси в менеджменті (тренінг) : програма нормативної навчальної дисципліни - Матвійчук, Наталія Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Дисципліна «Комунікативні процеси в менеджменті (тренінг)» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалавра за спеціальністю «Менеджмент» та спрямована на вивчення форм та типів комунікацій, елементів комунікативного процесу, труднощів комунікації, основних помилок у комунікаційних процесах та методів комунікативного управлінського впливу.
Програма навчальної дисципліни «Комунікативні процеси в менеджменті (тренінг)» підготовки бакалавра галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент», за освітньо-професійною програмою «Менеджмент».
Keywords: комунікативні процеси; менеджмент; комунікації