Tango pour Claude (аранжування для інструментального ансамблю) - Кучерук, Володимир Феофілович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Аранжування «Tango pour Claude» здійснене для інструментального ансамблю (кнопакордеон (баян), 1-ша та 2-га скрипки, контрабас, фортепіано) на основі музичного твору для кнопакордеону Р. Гальяно, який пройшов апробацію в інструментальному ансамблі факультету культури і мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво при вивченні ОК Інструментування, Аранжування, Ансамблевий клас, а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв. У виданні подані короткі відомості про композитора та виконавця на кнопакордеоні Р. Гальяно. Партитура створена для інструментального ансамблю, в якому і пройшла успішну апробацію.
Keywords: аранжування; танго; інструментальний ансамбль; Гальяно; кнопакордеон; композитор; виконавець; джазовий акордеоніст; 78.085.321:78.031.4