Документознавство : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Качковська, Леся Ростиславівна; Kachkovska, Lesia R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Метою навчального курсу являється вивчення документу та систем документації в їхньому історичному розвиткові, теоретичних і практичних проблем створення документної інформації установ будь-якої організаційно-правової форми. Програма навчальної дисципліни «Документознавство» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки освітньо-кваліфікаційнго рівня «бакалавр» напряму (спеціальності) «Документознавство та інформаційна діяльність».
Keywords: документознавство; робоча програма