Становлення домри в народно-інструментальному мистецтві - Лихач, Вікторія (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Виконавство на домрі представляє собою безперервний процес розвитку вдосконалення професійної майстерності домристів.
Keywords: Домра; народні інструменти; народно-інструментальне мистецтво; 787.6