Продовольча криза в Луцьку в 1914–1920 рр. - Денисюк, Василь Іванович; Ткачик, Олександр Олександрович; Denysiuk, Vasyl I.; Tkachyk, Oleksandr O. (Державний історико-культурний заповідник у м. Луцьку, 2015)
У статті досліджено зростання цін на продовольчі товари у Луцьку в 1914-1920 рр., визначено періоди загострення продовольчої кризи
Keywords: Перша світова війна; постачання товарів; хвороби; ціни; продукти харчування; товари першої необхідності