Застосування інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні вищої математики для студентів нематематичних спеціальностей - Ройко, Лариса Леонідівна; Ройко, Ольга Олегівна; Ройко, Олег Олександрович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
У статті розглядається значення інформаційно-комунікаційних технологій у системі математичної освіти студентів нематематичних спеціальностей на прикладі табличного процесора Microsoft Excel.
Keywords: інформаційні-комунікаційні технології навчання; вища математика; табличний процесор Microsoft Excel; нематематичні спеціальності.