Лісова ентомологія : методичні рекомендації - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна; Zinchenko, O. P.; Sukhomlin, K. B. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Вміщує методичні вказівки до виконання 5 лабораторних робіт. В них розглядаються особливості зовнішньої і внутрішньої будови комах, фази і стадії їх розвитку.
Keywords: ентомологія; методичні рекомендації; будова комах; стадії розвитку комах