Менеджмент і маркетинг: робоча навчальна програма дисципліни - Федонюк, Сергій (My University, 2013)
Робоча навчальна програма нормативної дисципліни "Менеджмент і маркетинг" для студентів напряму 6.030201 "Міжнародні відносини"
Кафедра міжнародної інформації Волинського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: менеджмент, маркетинг