Особливості сприйняття ситуацій міжособистісної взаємодії - Савченко, О. В.; Savchenko, E. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті визначено узагальнювальні фактори оцінки ситуацій міжособистісної взаємодії, реконструйовано категоріальну структуру суб’єкта, що обумовлює сприйняття та аналіз ситуацій, пов’язаних з навчальним процесом студентів. The author identifies generalized factors assessing the situations of interpersonal interaction. The categorial structure of subjects reconstruction, which determines the perception and analysis of situations connected with the students’ educational process is considered in the article.
Features of Perception of Interpersonal Interaction Situations
Keywords: категоріальна структура; ситуація; міжособистісна взаємодія; categorial structure; situation; interpersonal interaction