Міждержавне співробітництво України в галузі молодіжної політики - Найдич, Марина Анатоліївна; Najdych, M. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У поданих матеріалах аналізується співробітництво України з іноземними державами у галузі міжнародної молодіжної політики. Розглядаються найактивніші міжнародні молодіжні організації та рухи, членами яких є Україна. In the submitted materials analyzed Ukraine's cooperation with foreign countries in the international youth policy. We consider international youth organizations and movement Ukraine being a member.
Ukrainian international cooperation in the field of youth policy
Keywords: молодіжна політика; міжнародні молодіжні рухи та організації; youth policy; international youth movements and organizations