Біологія індивідуального розвитку : тестові завдання - Зінченко, Олександр Павлович; Зінченко, Марія Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Видання уміщує понад 500 тестових завдань з різних розділів курсу «Біологія індивідуального розвитку», передбачених навчальними планами підготовки бакалавра, галузей знань 09 «Біологія», 01 «Освіта», спеціальностей 091 «Біологія», 014, 014.05 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)» за освітньо-професійними програмами «Біологія», «Лабораторна діагностика», «Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров’я людини», «Біологія, здоров’я людини, природознавство». Наприкінці збірника наведено список рекомендованої літератури. Тести призначені для проміжного і підсумкового контролю знань студентів.
Keywords: біологія індивідуального розвитку; ембріогенез; постембріональний розвиток; онтогенез