Методика роботи з оркестром (ансамблем): робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки спеціаліста, магістра - Сточанська, Мирослава Петрівна; Stochanska, Myroslava P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Методика роботи з оркестром (ансамблем)» для студентів за напрямом підготовки 7.02020401, 8.02020401 «Музичне мистецтво»
Keywords: ансамбль; репертуар; аранжування; обробка; перекладення; партитура; музичні інструменти; ensemble; repertoire; arrangement; music adaptation; transcription; score; musical instruments