Виробнича педагогічна практика з німецької мови : силабус - Близнюк, Людмила Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус «Виробнича педагогічна практика з німецької мови» підготовки бакалавра, 01 Освіта /Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (німецька)), за освітньо–професійною програмою Середня освіта. Німецька мова.