Матеріальне забезпечення православного духовенства Волині кінця XIX – початку XX ст. (на прикладі села Доросині) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинська православна богословськаакадемія, 2017)
Описано матеріальне забезпечення духовенства Волині кінця XIX – початку XX ст. на прикладі села Доросині. Наведено дані про храм і його причет, церковну землю, ліс, будівлі, доходи. Подано фотографії Доросинівської ікони, церкви, парафіяльного священика. The financial support of the Orthodox clergy of Volyn in the late XIX and early XX century (the village of Dorosyni, as an example) is described. Information about the Temple and its clergy, church land and earnings are showed. Photographs of the icon of Dorosyni, the church, and the priest of the parish are posted, as well.
Financial support of the Orthodox clergy of Volyn, in the late XIX and early XX century. (As an example, the village of Dorosyni)
Keywords: матеріальне забезпечення; священик; село Доросині; церква; financial support; priest; village of Dorosyni; church