Бізнес-тренінг (топ-менеджмент) : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Формування системи управління організацією. 2. Операційна діяльність. 3. Особливості діяльності структурних підрозділів підприємства Робоча програма навчальної дисципліни "Бізнес-тренінг (топ-менеджмент)" для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 073 "Менеджмент".
Keywords: бізнес-тренінг; топ-менеджмент; управління організацією; операційна діяльність