Automated workstation of an accountant in ensuring accounting process in budgetary institutions - Shmatkovska, Tetiana О.; Шматковська, Тетяна Олександрівна (Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
The subject of the article is the problem of organization of the automated workplace of the accountant in ensuring accounting process of budgetary institutions. The paper investigated the improvement of accounting revenue and expenditure budget institutions reporting and other stages of your process by creating and ensuring the effective functioning of the automated workplace. In the article the author asked to provide automation of analytical accounting in public institutions so that it was possible to realize the possibility of forming and getting necessary data in many informational sections and ensure that the process of detailing areas of coding of accounts with regard to the automated management of your account and of the analytical process of relevant objects. Предметом статті є проблема організації автоматизованого робочого місця бухгалтера у забезпеченні облікового процесу бюджетних установ.Досліджено питання удосконалення ведення бухгалтерського обліку доходів і видатків бюджетних установ, складання звітності та інших етапи облікового процесу за допомогою створення та забезпечення ефективного функціонування автоматизованого робочого місця. Запропоновано забезпечити автоматизацію аналітичного обліку у бюджетних установах таким чином, щоб можна було реалізувати можливість щодо формування й отримання необхідних даних в багатьох інформаційних розрізах та забезпечити процес деталізації напрямів кодування рахунків з урахуванням автоматизованого управління облікового та аналітичного процесу відповідних об’єктів обліку.
Автоматизоване робоче місце бухгалтера у забезпеченні облікового процесу у бюджетних установах
Keywords: budgetary institution; accounting; income and expenses of budgetary institutions; computerization; automated workstation; information; бюджетна установа; бухгалтерський облік; доходи і видатки бюджетних установ; комп’ютеризація; автоматизоване робоче місце; інформація