Ambivalent Nature of Political Markets: Does It Undermine a Democracy? - Безносов, Михайло Анатолійович; Безносов, Михаил Анатольевич; Beznosov, Mykhailo A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
This article is an attempt to analyze the contradictions of political marketing as a theory and technology. Various aspects of scholarly debate analyzed and various problems associated with application of political marketing are highlighted. У статті проаналізовано суперечливу природу політичного маркетингу як теорії та технології. Також розглянуто різні аспекти цих суперечностей і різні проблеми, пов’язані із застосуванням політичного маркетингу.
Подвійна природа політичних ринків: чи підриває це демократію?
Keywords: political process; political marketing; political market; democracy; політичний процес; політичний ринок; політичний маркетинг; демократія