Семантика емотивних прикметників німецької мови ХVIII століття (на матеріалі трагедії «Фауст» Й. В. Фон Ґете - Романова, Н. В.; Romanova, N. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено питанням семантики емотивної лексики, зокрема прикметників німецької мови ХVIII сто- ліття. Висвітлено основні аспекти порушеної проблеми щодо емотивного змісту. The article focuses on the semantics of emotive language, in particular adjectives German eighteenth century. Highlight important aspects of the problem concerned at the level of emotive content.
Semantics of Emotive Adjectives German ХVIII Century (Based on the Tragedy of «Faust» J. W. Von Goethe)
Keywords: фундаментальна емоція; fundamental emotion; прикметник; adjective; емотивні прикметники; emotive adjectives