Феномен В. Симоненка та українського шістдесятництва у сподіванні емігрантів: деякі спостереження над поетикою і риторикою перекладачів - Драпак, Галина; Drapak, Halyna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Статтю присвячено дослідженню творчості В. Симоненка в англомовному дискурсі. Розглядаються й аналізуються літературознавчі праці українських емігрантів, поезії шістдесятника В. Симоненка. The scientific article is devoted to the investigation of Vasyl Symonenko’s poetry in English discourse. The literary works of Ukrainian emigrants and poetry by V. Symonenko are examined and analyzed in thе article.
Phenomenon of V. Symonenko’s and Ukrainian Shistdesyatnitstva in the Hopes of Emigrants: Some Supervisions are Above Poetics and Rhetoric of Translators
Keywords: феномен; phenomenon; інтерпретація; interpretation; літературознавчий аналіз; literary analyze; дискурс; discourse; переклад